technov-scheveningen-martin-simonis-fotografie-15

TechnoV Scheveningen 2020

Afgelopen zondag waren we te gast bij strandpaviljoen Zeezicht. Een deel van deze bekende zaak naast De Pier is omgedoopt tot de ‘TechnoV’ beachclub, dit is het resultaat van een samenwerking met de gelijknamige organisatie. Op veel dagen staat hier al vanaf 12.00 uur een deejay te draaien. Van een zomerse beachsound tot wat steviger later op de avond. De beats komen uit alle speakers in Zeezicht. Een mooi zittend alternatief voor de nu niet mogelijke dansfeesten. Wij genoten van DJ Dene, bekend van onder andere Club Magistrat in de Haagse binnenstad. Eerst tijdens het eten en later onder het genot van een cocktail. De samenwerking met TechnoV is onderdeel van de nieuwe modernere weg die Strandpaviljoen Zeezicht is ingeslagen. Ook het interieur en de menukaart zijn rigoureus vernieuwd, aldus Roger van Zeezicht.

Foto’s © Martin Simonis fotografie

Scroll naar boven