Milan Summer Festival

Stappen in Den Haag is op het Milan Summer Festival. Dit is al jaren één van de bekendste festivals in het Zuiderpark. Van Nederlands tot Hindoestaans, van Caribisch tot Indisch: al deze culturen komen voorbij op het Milan Summer Festival in het Zuiderpark. Wat ooit begon als een evenement voor Hindoestaanse Nederlanders is uitgegroeid tot een breed en uitgebreid festival voor iedereen. Dus ben je benieuwd naar de muziek en dans van meerdere culturen. En wil je genieten van gerechten zoals Roti, Bara, Moksi, Javaanse kip, Surinaamse bami, etc. kom dan naar het Milan Dimmer Festival. Dit jaar is Milan vanaf vrijdag 5 tot en met zondag 7 augustus.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven