NMNH At The Beach – sessie 1

Stappen in Den Haag bij NMNH in beachclub Aan de Koot. Na het zeer geslaagde NMNH festival vorige maand waren we benieuwd naar dit evenement. Opnieuw trilt Scheveningen op haar grondvesten. Wat een vet techno evenement. Wederom geweldige dj’s die met hun knallende holle beats. Dit is Techno!

Maar dat hadden we ook wel verwacht van Luigi Madonna die eerder op festivals als Awakenings, Sziget, Amsterdam open Air draaide. Ook Roberto Capuano heeft een behoorlijke staat van dienst met Awakenings, Secret Garden en Drumcode. En dan nu b2b voor een 6 uur set. We zagen het al aan het NMNH festival, deze organisatie durft gewoon wat neer te zetten.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven