The Royal Christmas Fair

The Royal Christmas Fair is een geweldige kerstmarkt. We zien ieder jaar deze Haagse Kerstmarkt wat completer worden. Inmiddels is hij uitgegroeid tot de mooiste van Nederland. Wij vinden het altijd belangrijk dat er ook echt kerstspullen te koop zijn. En ook daarin wordt de Royal Christmasfair steeds completer. Van foute kersttruien, kaarsen, kerstdecoratie tot mooie papieren kerststerren. Maar ook kerstcadeaus zoals mooie houten planken, sierraden en sjaals. Een aanwinst is ook het paviljoen van de The Christmas Village. Die behalve de mooie items ook bijdragen aan het kerstsfeertje. Net als de kerstman, de vuurkorven en de geur van glühwein. Ook de wisselende kerstkoren trekken veel publiek. Daarnaast is er een fijne mix van ‘winkels’ en eetgelegenheden. Want op een kerstmarkt mag raclette en bradwurst natuurlijk niet ontbreken. Als er ook nog witte glühwein (naast de rode) en Reibekuchen (ipv patat) zou zijn dan zou dat het plaatje helemaal compleet zijn. Misschien een tip voor volgend jaar. Daarnaast waren we getuige van een deeg zetten en afbakken van koeken bij Rolling Scones, wat veel leuker en ambachtelijker is dan voorverpakte baksels. Ook wordt er met de gescheiden afvalbakken rekening gehouden met het milieu. Petje af voor dit initiatief. Al met al een mooie breed opgezette kerstmarkt, met voor ieder wat wils en voldoende van alles.

The Royal Christmas Fair kan je nog bezoeken tot 22 december, meer informatie  https://www.royalchristmasfair.nl/

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Martin Simonis fotografie

Scroll naar boven