Sniester – dag 1

Sniester | Festival voor explosieve alternatieve muziek: Terug met een knal!

Na een epische post-lockdown editie en een waanzinnige tiende verjaardag keert Sniester in 2023 terug met een line-up die je omver blaast en stappenindenhaag.nl is er natuurlijk weer bij! Geen gedoe met dranghekken en grote namen om de grote namen, maar een explosieve verzameling van internationale acts die je hart sneller doen kloppen. Sniester is een overvloed aan smerige gitaren en pure, onvervalste adrenaline.

Maar het is niet alleen de line-up die Sniester zo bijzonder maakt. Het publiek dat je daar aantreft straalt openheid, individualiteit en een ontembare positieve energie uit. Op Sniester is iedereen welkom en worden bezoekers aangemoedigd om volledig zichzelf te zijn.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters Fotografie

Scroll naar boven