Haagse Wereld Hapjes

Stappers van Den Haag. Wat was het weer geweldig; 3 dagen foodplezier op de Haagse Wereldhapjes! De Hofstad werd getrakteerd op een paar epische en gastronomische dagen. Het draaide allemaal om lekker eten, drinken, coole tunes, entertainment en bovenal gezelligheid! Kan je geloven dat dit al het 6e levensjaar is van Haagse Wereld Hapjes? Time flies when you’re having good food!

Naast de heerlijke gerechten was er ook een overvloed aan live muziek en entertainment om van te genieten:

– Live bands en supergave artiesten

– Een muziekcaravan die zorgde voor de perfecte vibes

– Speciaal entertainment voor de kids

Het beste van alles? Het festival op het Lange Voorhout was helemaal gratis! Met een kleine bijdrage voor de lekkerste hapjes… Wie zegt dat lekker eten duur moet zijn?

We hebben gesmuld van de oesters en flamkuchen van de Embassy of Food, de zalmtaco’s van Fancy Taco’s en de verrukkelijke gerechtjes van Botanica. Als kers op de taart genoten we van de overheerlijke Pateis de Nata van Pan y Vino als dessert. Yum!

By the way, wist je dat het Lange Voorhout in Den Haag misschien wel de meest Instagram-waardige laan van Nederland is? Het is net alsof de tijd stil staat op deze prachtige plek, waar je op je gemak kunt flaneren en genieten van de rustige vibes.

Kortom, de Haagse Wereldhapjes waren weer een grandioos succes! We hebben ons buikje rond gegeten, een klein beetje bewogen op te gekke tunes en hebben simpelweg genoten van de good vibes. Hopelijk tot volgend jaar, want dit is een foodfestival dat je niet wilt missen!

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Martin Simonis Fotografie

Scroll naar boven