Veteranendag

Op zaterdag 24 juni 2023 vierde Nederland de Veteranendag, een dag van erkenning en waardering voor onze dappere strijders. We bedanken de militairen die in dienst van vrede hebben gestaan, zowel vroeger als nu.

Het is een dag waarop we stilstaan bij de moed en opoffering van deze helden. Patriottisme en saamhorigheid vullen de lucht, met straten versierd in onze nationale kleuren. Er was een flyby van vliegtuigen en een defilé langs de Hofvijver. We luisteren naar inspirerende verhalen en omarmen hen die littekens hebben opgelopen in naam van vrede.

Nederlandse Veteranendag is een dag in Den Haag waarop we onze soldaten eren en dankbaarheid tonen.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Onze partner 070online was ook aanwezig en maakte de volgde beelden: klik hier

Foto’s © Richard Kanters Fotografie

Scroll naar boven