Embassy Festival

Vandaag veranderde Lange Voorhout in een bruisend centrum van culturele festiviteiten tijdens het Embassy Festival. Bezoekers konden uitkijken naar optredens, traditionele dansen, live muziek en nog veel meer. Van de Creatieve Arena, waar culturele optredens plaatsvonden tot het River Mountain Stage met internationale topartiesten als Lisa Morgenstern en Abdul and The Gang, werden bezoekers betoverd.

Het festival bood ook een gevarieerd aanbod van culinaire heerlijkheden en een bruisende internationale markt, gehost door alle culturele deelnemers.

Het festival nodigde je uit om deel te nemen aan een meeslepende ervaring via het “Embassy Activity Passport”, waarbij bezoekers betrokken raakten bij diverse culturen door interactieve activiteiten, proeverijen en spelletjes. Bij voltooiing ontving je stempels in het paspoort alsof je in één dag de wereld had rondgereisd.

Embassy Festival was een levendig en dynamisch cultureel evenement dat meer dan 50 deelnemers van over de hele wereld bijeenbracht. Het festival presenteerde een rijke mix van internationale culturen door middel van een scala aan artistieke expressie, waaronder muziek, dans, traditionele kostuums en verrukkelijke keukens. Als een culturele smeltkroes bood Embassy Festival een meeslepende ervaring die de essentie van wereldwijde diversiteit vastlegde en streefde naar het verenigen en verheffen van de wereldcultuur.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters Fotografie

Scroll naar boven