Korte Bos gaat los

Korte Bos gaat los. Stappen in Den Haag is bij het kleinschalige Festival in de Wijk Kortenbos. Een opmerkelijke festival dat momenteel plaatsvindt in de charmante wijk Kortenbos, gelegen rond het historische Westeinde in Den Haag. Deze wijk, doordrenkt van geschiedenis, vormt het schilderachtige decor voor een evenement dat muziek, activiteiten, erfgoed, culinaire lekkernijen en nog veel meer omvat.

Op dit moment kunnen bezoekers op drie voornaamste locaties, elk bestaande uit diverse plekken, volop genieten van een veelzijdig programma. Het festival brengt bewoners, lokale instellingen en ondernemers samen en dient als een verbindende schakel om hun initiatieven te bevorderen. Hierdoor krijgt iedereen de kans om vanuit zijn eigen passie en expertise bij te dragen aan de verrijking van de geliefde woonwijk in het hart van de Haagse Binnenstad.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters Fotografie

Scroll naar boven