Live on the Beach – Danny Vera & Krezip

Nielson trapte deze derde dag van ‘Live on the Beach’ af. Met zijn bekende en minder bekende Nederlandstalige nummers. Ook als eerbetoon aan de onlangs overleden Henny Vrienten zijn eigen versie van Doe Maar’s smoorverliefd. Het zonnetje scheen heerlijk, Scheveningen kwam lekker los en de spits was eraf. Daarna werd het podium omgebouwd naar een oude bluesclub voor Danny Vera. Die kwam met een orkestje en achtergrond zangeressen. Een mooie setting waar zijn sound prima bij past. Ook kreeg ik inspiratie om zwart wit foto’s te maken, omdat ik dat toepasselijk vond. Natuurlijk kon de megahit ‘Rollercoaster’ niet uitblijven. Danny vertelde dat hij honderden mails en brieven heeft gekregen wat dit nummer voor mensen persoonlijk betekent. Geweldig toch als je zoiets kan maken. Het eerste couplet was het publiek muisstil, maar bij het refrein ging het los. Hij sloot af met een nummer voor de vrede, waarbij iedereen twee vingers in de lucht mocht steken. Hier werd massaal gehoor aan gegeven en honderden ‘peace-signs’ om ons heen. Na Danny was het de beurt aan Krezip. Na hun comeback op Pinkpop en de concerten in de Ziggodome heeft Krezip duidelijk de smaak weer te pakken. Hier op Scheveningen knalde ze van het podium. Zo energiek zo als vanouds! En helemaal toen Jacqueline via de boxen naar het publiek klom en een nummer deed bovenop het hek vlak bij ons. Wat een artieste, wat een band. En wat ging het los. Maar dat was ook niet zo gek, aangezien er ruim twee jaar gewacht was op dit concert. Wat een eer om hier bij te mogen zijn.

Wilt u beelden kopen, voor alle prijzen zie onze foto tarief pagina: Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Martin Simonis fotografie

Scroll naar boven