Sniester – Dag 1

Het Sniester Festival 2022 was weer geweldig! We genoten op vele locaties van de toffe, gave, goede en soms waanzinnige bands. Wat ging het los op vele plekken. Wat een eer dat Stappen in Den Haag hier wederom bij mocht zijn. Hoe omschrijven wij Sniester? Pffh, eigenlijk als een mooi tikkeltje alternatief maar geweldig rockfestival. Dat er zoveel goede bands zijn, dat kan je toch eigenlijk niet bevatten als je nog nooit bij een festival als Sniester bent geweest. Ook hebben we weer een lading echt mooie foto’s gemaakt en wat een leuke energieke artiesten. De vonken spatten er bij alle optredens vanaf en de bezoekers genoten zichtbaar.

We hebben nu meerdere keren dit festival mogen ervaren en het lijkt ieder jaar wat completer te worden. Of wij beginnen ons steeds meer thuis te voelen op Sniester, dat kan natuurlijk ook. We zijn heel blij dat dit een Haags festival is en dat ze ooit de Haagse popprijs wonnen is meer dan logisch en dik verdiend. En heb je het gemist, jammer. Kijk maar eens naar de foto’s en hou onze agenda in de gaten voor de editie van 2023. Want die gaat er natuurlijk weer komen!

Wilt u beelden kopen, voor alle prijzen zie onze foto tarief pagina: Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven