Sniester Junior

Het kinder festival van Den Haag Sniester Junior op de Grote Markt was een groot succes. De kids konden helemaal uit hun bol gaan op dit geweldige festival. Zo konden kinderen Pizza maken, cocktails en gewoon lekker dingen slopen. Ook was er een tattoobar voor kicken tattoos en ze konden crowdsurfen, wat een groot succes was. Voor aankomend Dj talent was er ook plek, of lekker los gaan in je eigen band, Sniester komen wat talenten aan. Mocht je dit festival gemist hebben in 2023 staat er weer een Sniester Junior op het programma, hou ons gewoon in de gaten ze staan zeker op de Haagse festival flyer en poster van 2023.

Wilt u beelden kopen, voor alle prijzen zie onze foto tarief pagina: Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven