Kaderock 25 jaar

KadeRock bestaat 25 jaar! Ofwel 25 jaar aan muziek en gezelligheid op het grootste kleine festival van Nederland en dat vieren we vandaag. Voor deze editie pakt KadeRock daarom groots uit met een superHaagse line-up met onder andere Son Mieux, Sloper met Cesar Zuiderwijk en Lucas Hamming. Niet alleen rock, maar ook pop, blues, rap en elektronische muziek komen terug in het programma. Zoals altijd kunnen alle buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens bij het grote buitenpodium van de bands genieten met een drankje en staan er ook op het intieme binnenpodium genoeg bands en artiesten om die voetjes van de vloer te krijgen!

Wilt u beelden kopen, voor alle prijzen zie onze foto tarief pagina: Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven