NMNH BeachFestival – sessie 1

Ook dit jaar was NMNH Festival weer een groot techno spektakel op het strand van Scheveningen. In het begin van de dag wat regen, maar gelukkig ging de zon weer snel schijnen. Er waren 3 stages Techno, Hard Techno en House. In de Hard Techno tent die dit jaar enorm was, stonden  dj’s Cynthia Spiering en onze Haagse held Stan Chris die tent op ze grond vesten lied trillen. De Techno stage konden we Kobosil, SHDW & Obscure Shape en Enrico Sangiuliano bewonderen. Ook was er een House stage helaas heb ik deze niet veel bezocht. Het NMNH Beachfestival 2023 op het strand van Scheveningen is iets waar we trots op mogen zijn.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Richard Kanters Fotografie

Scroll naar boven