NMNH BeachFestival – sessie 2

Het NMNH Festival 2023 op het strand van Scheveningen was wederom een spectaculair house- en  technofeest dat de harten van de aanwezige dansliefhebbers sneller deed kloppen. Ondanks een regenachtige start van de dag, brak al snel de zon door en zorgde voor een perfecte festivalvibe. Met maar liefst drie podia, namelijk Techno, Hard Techno en House, was er voor ieder wat wils.

De Hard Techno-tent, die dit jaar in 30 meter groter was geworden, stond al redelijk vanaf het begin vol.  Hier zorgden de hardtechno DJ’s waaronder de trotse lokale held Stan Chris ervoor dat de tent op zijn grondvesten trilde. De krachtige beats en intense energie brachten het publiek in extase en het was duidelijk dat deze artiesten de kunst van het veroveren van harten door middel van beats verstaan.

De housestage was vanaf het begin al lekker druk! In deze halve loods leverde de DJ’s geen half werk, wat een knallers ook. Hier was het geluid en de setting vele malen beter dan vorig jaar.

Op de Techno-stage konden we genieten van de buitengewone talenten van Kobosil, SHDW & Obscure Shape en niemand minder dan Enrico Sangiuliano. Hun indrukwekkende sets brachten de menigte in een staat van euforie en bewezen waarom ze tot de absolute top van de technoscene behoren. Daarnaast accepteerde Enrico voor zijn set een shirt wat hij cadeau kreeg van stappenindenhaag.nl en NMNH. En wat helemaal geweldig was, dat hij dit ook droeg tijdens zijn set.
Onze Martin baseerde het ontwerp op de labelshirts van hem als eerbetoon, maar dan met de gegevens van het NMNH festival erin.

Het NMNH Beachfestival 2023 op het strand van Scheveningen is een evenement waar we met trots op kunnen terugkijken. Het bood een onvergetelijk avontuur vol opzwepende muziek, een bruisende sfeer en een gemeenschap van dansliefhebbers die één werden in hun passie voor techno. We kijken nu al uit naar de volgende editie van dit geweldige festival! En dit jaar waren er ook meer bezoekers uit Den Haag, waar we natuurlijk ook trots op zijn.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s © Martin Simonis