240302-35-the-unplugged-experience-grotekerk-©msimonis

Foto’s The Unplugged Experience

Gisteravond transformeerde The Unplugged Experience de majestueuze Grote Kerk in Den Haag tot een onvergetelijke reis door het rijke repertoire van de beroemde MTV Unplugged-reeks. Een getalenteerde band, bestaande uit 17 gepassioneerde artiesten, bracht een indrukwekkend eerbetoon aan iconen in de rock en popmuziek. Als vertegenwoordiger van onze stad schitterde de lokale held Tim Akkerman als speciale muzikale gast van de avond!

De avond werd opgewarmd door DJ Sjerruf, die vanaf het begin klassiekers uit de pop- en rockscene liet weerklinken. Sjerruf, een zeer vriendelijke persoonlijkheid, deelde enthousiast zijn ervaring als rock-dj met eerdere optredens in het Paard. Hij waardeerde de opkomst en was verheugd deze prachtige locatie aan zijn lijst toe te voegen.

Met meer dan 1.200 bezoekers die lange rijen voor de zijdeur vormden, werd besloten iets later te starten om iedereen rustig de kans te geven binnen te komen. Dit werd gecommuniceerd aan de reeds aanwezige bezoekers. De organisatie was tot in de puntjes georganiseerd. Vriendelijke gastvrouwen, een efficiënte garderobe en duidelijke uitleg over muntjes, toiletroutes en rokersgedeeltes. Het lichtontwerp was ook indrukwekkend en net als bij het geluid, waar duidelijk een productieteam achter zat.

Scroll naar boven