NMNH Kingsday

Met trots kunnen we verkondigen dat het NMNH Kingsday Festival een buitengewoon succes was! Met twee indrukwekkende podia die het Haagse Zuiderpark deden trillen op zijn grondvesten, was het een dag vol onvergetelijke momenten en grenzeloos plezier. De atmosfeer was doordrenkt met opwinding en de energie was voelbaar in elke vezel van de lucht. Van bruisende optredens tot betoverende kunstinstallaties, het festival bood een scala aan ervaringen die de zintuigen prikkelden en de harten van de bezoekers veroverden. Het was een viering van creativiteit, diversiteit en gemeenschap die nog lang zal naklinken in de herinneringen van allen die erbij waren.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Richard Kanters fotografie

Scroll naar boven