NMNH Kingsday Afterparty

Na een epische dag vol avontuur, vuur, lasers, hakken en stampen, dans en eindeloos feesten op het Wavy x NMNH Kingsday festival, verlang je maar naar één ding: een legendarische afterparty in het Paard. Helaas leek de vermoeidheid sommige feestgangers te overwinnen, waardoor het legendarische Paard leger was dan verwacht. Maar de onvermoeibare Kingsday Festival Survivors 2024 toverden toch een glimlach op ons gezicht met een knallend feestje in het Paard.

Het feest begon met de chill vibes van het Wavy team, maar al snel voerden de NMNH beats ons naar hogere sferen. Uiteraard was onze afterpartyfan Martin van de partij. Hij maakte hier en daar nog een praatje en legde de beste momenten vast met zijn camera, als perfecte afsluiter van een onvergetelijke Koningsdag 2024. Opvallend was de grote aanwezigheid van feestvierders uit Brabant en Limburg, maar gelukkig waren ook de Randstedelingen goed vertegenwoordigd.

Iets eerder dan gepland besloot Martin huiswaarts te keren, met de techno beats nog nagalmend in zijn hoofd terwijl hij door de gure nacht fietste. Maar de warme herinneringen aan deze dag hielden hem gezelschap, waardoor hij met een tevreden glimlach zijn bed instapte.

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s en tekst: © Martin Simonis fotografie

Scroll naar boven